Peruutusehdot - Nuuskula
KORONATIEDOTE!

Koronan jälkivaiheessakin pyrimme takaamaan turvallisen ympäristön asiakkaillemme huolehtimalla edelleen hygieniasta ja säilyttämällä turvavälit. Kurssilaisten tulee pestä kätensä tai käyttää käsidesiä. Maskin käyttö on vapaaehtoista myös sisäkoulutuksissa. Tällä hetkellä ei kokoontumisrajoituksia ole, mutta seuraamme tilannetta ajantasaisesti ja päivitämme ohjeistusta viranomaisten suositusten ja määräysten mukaisesti ja ilmoitamme kurssilaisille muutoksista.

Ilmoittautumalla hyväksyt Nuuskulan sopimus- ja peruutusehdot

Kursseille ja luennoille ilmoittautumiset tehdään mieluiten kotisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta. Saat ilmoittautumisesta automaattisen vahvistusviestin. Kurssin aloituskirje lähetetään kolme viikkoa ennen kurssia/luentoa antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai sen puuttuessa postitse. Kurssimaksusta lähetetään erillinen sähköposti ilmoittautuessasi antamaasi osoitteeseen, jos et ole maksanut ilmoittautuessasi pankkikortilla. Pääsääntöisesti kurssimaksu erääntyy  viikkoa ennen kurssin/luennon alkamisajankohtaa.

Mikäli asiakas peruu osallistumisensa viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, ei peruutuskuluja peritä. Jos kurssin alkuun on 14 – 7 vuorokautta, on peruutuskulu 50 % hinnasta ja tämän jälkeen 100 %. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti ja pyytää kuittaus perilletulosta. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Kurssiopetuksessa toisilta koirakoilta oppiminen ja ryhmässä häiriötekijät ovat osa oppimista, näin ollen kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään kolme. Jos kurssin järjestäjä peruu kurssin, palautetaan kurssimaksu asiakkaalle kokonaisuudessaan. Erikoiskursseilla peruutusehdot saattavat poiketa edellä mainitusta.

Kursseille ei voi osallistua sairaan koiran kanssa. Kaikille kursseille ei voi osallistua juoksuaikaisen nartun kanssa. Varoaika on vähintään kolme viikkoa ja kiimasta on ilmoitettava kurssin järjestäjälle välittömästi. Jos kurssille osallistuminen peruuntuu ennen kurssia sairauden tai kiiman vuoksi, siirtyy koirakko vastaavalle kurssille. Maksettu kurssimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Jos kurssi keskeytyy sairauden tai kiiman vuoksi, pyrimme tarjoamaan vastaavat kurssikerrat vastaavalla tai jollain toisella kurssilla. Koirien tulee olla terveitä ja rokotettuja suositusten mukaisesti. Poikkeuksena pentukurssilainen, joka ei voi osallistua yhteisiin leikkihetkiin. Ulkomailta tuotujen koirien tulee olla Suomessa rokotettuja. Koira on aina omistajansa vastuulla – myös Nuuskulassa.
Oikeus muutoksiin pidätetään.

Vieritä ylös