Onko koirallasi jokin ärsyttävä tapa, josta haluaisit päästä eroon? Päädytkö ilta toisensa jälkeen hermostumaan koirallesi niin että jälkikäteen kaduttaa? Miksi ulkoiluttaminen tökkii, vaikka koiralenkkien pitäisi tuottaa iloa?
Koirasi osaa kenties mennä pyynnöstä istumaan kotona, mutta ei tottele muissa paikoissa? Koirasi hyppii vieraita vasten. Luoksetulo on sujuvaa kotipihalla, mutta korvat menevät umpeen iltalenkillä. Miksi ihmeessä se osaa kävellä nätisti koirakoulussa, mutta haukkuu vastaantulijoille muissa tilanteissa?
Tule mukaan etsimään uutta iloa koiran kanssa puuhasteluun ja elämiseen! Kurssin aikana kukin saa kertoa omassa koirassa eniten ärsyttävän tavan, johon toivoo saavansa muutosta. Mietimme yhdessä keinoja opettaa koiralle uudenlainen tapa toimia ja itselle erilainen tapa suhtautua koiraan. Tavoitteena on tehdä yhteiselosta koiran kanssa mukavampaa ja palkitsevampaa sekä koiralle että ihmiselle. Käymme läpi helppoja käytännön ratkaisuja, joilla arkielämästä tulee mukavampaa teille kummallekin.
Ensimmäiselle kurssikerralle ei oteta koiraa mukaan lainkaan ja seuraaville kerroille mukaan tulee yksi koira kerrallaan. Kurssilla käydään asioita läpi teoriassa ja mietitään yhdessä koiran elinympäristön vaikutusta ongelmalliseen käyttäytymiseen ja samoin omaa jaksamista ”rakkaan ja raivostuttavan lemmikin kanssa”.
Kurssi ei ole ongelmakoirakurssi! Jos koirallasi on selvästi aggressiivista käyttäytymistä tai voimakasta eroahdistusta, varaa aika yksityiseen tapaamiseen.

Kurssipäivät: 21.11., 28.11., 5.12., 12.12. ja 19.12 klo 19.15-20.15

Hinta: 99 € (sis. alv:n 24 %)

Kurssipaikka: Mestarintie 27, 06150 Porvoo

Kurssille otetaan enintään 4 koirakkoa. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään kolme.

Ilmoittautuminen: posti@villitarha.fi p. 050 584 6146 (jätä viesti ja yhteystietosi, jos puhelimeen ei vastata) tai www.facebook.com/villitarha.

Kouluttaja: Katriina Mähönen

Vieritä ylös