Tuire Kaimion luento kouluttamisesta ja käyttäytymisestä - Nuuskula

Päiväys ja aika
27.10.2019 klo 13.00 - 18.00

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Tuikku tulee jälleen Nuuskulaan – tule sinäkin mukaan!
Luennolla perehdytään kouluttamiseen ja kuinka sillä voidaan lisätä eläimen hyvinvointia. Tapahtuman keskiössä on koira, mutta luennolla nähdään myös villi- ja kotieläinlajien koulutusvideoita Tuire Kaimion kattavasta materiaalista. Opimme, mikä merkitys koulutuksen onnistumiselle on eläimen havainnoinnilla ja näiden havaintojen kirjaamisella. Entä kuinka eläimen lajinomaisen käytöksen huomioon ottaminen edesauttaa ihmisen toivoman käytöksen lisääntymistä sekä kuinka koulutuksella ja elinympäristön kohentamisella lisätään eläimen hyvinvointia?

Luento on Nuuskulassa (Mestarintie 27, Porvoo) sunnuntaina 27.10. kello 13-18

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella, ”Koiran tiedot”-laatikon voit jättää tyhjäksi. Ilmoittautuminen on sitova ja samalla hyväksyt Peruutusehtomme. Lasku ja infokirje lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin. Lisätietoja myös Tiina 040 517 6962 tai tiedotteet@nuuskula.fi.

Eläintenkouluttaja (AT) Tuire Kaimio on tunnetuin päätoiminen eläinnäyttelijöiden kouluttaja Suomessa. Tuire on taitava ja kansainvälisestikin arvostettu eläintenkäsittelijä ja -kouluttaja. Tuire on kirjoittanut useita kirjoja eläinten kouluttamisesta ja käyttäytymisestä. Hän on kouluttanut elokuviin ja teatterinäytöksiin useita tuhansia eläimiä.

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Vieritä ylös