odotuslistalle voi jättää yhteystietonsa tiedotteet@nuuskula.fi

Eläintenkouluttaja (AT) Tuire Kaimio tulee Nuuskulaan kertomaan eläinnäyttelijöiden kouluttamisesta. Illan aikana saamme kuulla haasteista ja nähdä otteita onnistumisista eri produktioissa. Luennolla käsitellään myös sitä, kuinka eläinnäyttelijöiden kouluttaminen poikkeaa koti- ja harrastuskoirien kouluttamisesta sekä mitä yhteistä niissä on.

Tuire Kaimio on tunnettu päätoiminen eläinnäyttelijöiden kouluttaja. Tuire on taitava ja kansainvälisestikin arvostettu eläintenkäsittelijä ja kouluttaja, ja hän on kirjoittanut useita kirjoja eläinten kouluttamisesta ja käyttäytymisestä. Hän on kouluttanut elokuviin ja teatterinäytöksiin useita tuhansia eläimiä. Viimeisimpänä on Ailo-poron seikkailuista kertova elokuva, joka tulee ensi-iltaan juuri joulun alla 2018. Muita Tuiren kouluttamia eläimiä olemme saaneet seurata mm. elokuvassa Poika ja ilves jo 20 vuoden takaa, Myrsky-elokuvan kaukasianpaimenkoirat sekä eläinnäyttelijät Onneli & Anneli -elokuvasarjassa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova ja se tehdään oheisella ilmoittautumislomakkeella (koiran tietoja ei tarvitse täyttää). Samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Tiina 040 517 6962. Osallistumismaksu laskutetaan sähköpostiin lähetettävällä laskulla ja se erääntyy 18.1.2019.

Varaus

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Vieritä ylös