**Jatkokurssin 1. ryhmä on täynnä, mutta lähetä tietosi odotuslistalle (tiedotteet@nuuskula.fi) ja jos tulijoita on riittävästi, perustetaan toinen ryhmä**
Toko-jatkokurssi on tarkoitettu koirakoille, joilla on jo hallussa alokaskurssin taidot (Nuuskulan ALO kurssi tai vastaava) ja tavoitteena joskus kisata tokossa. Toko eli tottelevaisuuskoulutuksessa kehittämme omistajan ja koiran välistä suhdetta aktivoinnin ja palkitsemisen kautta, positiivista koulutustapaa käyttäen. Jatkokurssilla keskitymme pääosin avoimen luokan liikkeisiin. Kehitämme hallintaa ja harjoittelemme tokon liikkeitä kuten seuraamista, luoksetuloa, noutoa ja jääviä. Jokaiselle koirakolle luodaan oma henkilökohtainen harjoitussuunnitelma kurssin aikana.

Kurssi on koiran kanssa Nuuskulassa viitenä peräkkäisenä maanantaina 3.6., 10.6., 17.6., 24.6., ja 1.7. kello 19. Yhden kurssikerran pituus on 45 min. Kurssille otetaan enintään viisi koirakkoa.

Ilmoittautuminen kurssille oheisella ilmoittautumislomakkeella ja tiedustelut sähköpostitse tiedotteet@nuuskula.fi tai puhelimitse 040 517 6962/Tiina.

KOULUTTAJINA
Mika Älli, eläintenkouluttaja (AT) ja Sari Somersalmi, eläintenkouluttaja (AT)

Varaus

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Vieritä ylös