Tokon alkeiskurssi on tarkoitettu koirille, joiden kanssa halutaan aloittaa tokoharrastus tai parantaa arkitottelevaisuutta. Toko eli tottelevaisuuskoulutuksessa kehittämme omistajan ja koiran välistä suhdetta aktivoinnin ja palkitsemisen kautta, positiivista koulutustapaa käyttäen. Opettelemme hallintaa ja tokon alkeita kuten seuraamista, maahanmenoa, luoksetuloa, noutoesineen pitämistä ja estehyppyä, koiran ennakkotaitojen mukaan.

Jokaiselle koirakolle luodaan oma henkilökohtainen harjoitussuunnitelma kurssin aikana. Kurssin pienryhmässä on enintään 6 koirakkoa.

Kurssi alkaa ”Kuinka koira oppii?”-luennolla 27.2. kello 18.15 Nuuskulassa ennen kurssia. Ilmoittaudu luennolle erikseen tai merkitse kurssin ilmoittautumislomakkeen koiran tiedot-laatikkoon lisäksi ”Myös luento”, jos et ole luentoa vielä käynyt. Luento sisältyy kurssiin. Kurssi sisältää viisi käytännön harjoituskertaa koiran kanssa Nuuskulassa sisätiloissa à 45 minuuttia torstaisin 21.3., 28.3., 4.4., 11.4. ja 25.4.
RYHMÄ I kello 18.30. *TÄYNNÄ*
RYHMÄ II kello 19.30 *TÄYNNÄ*
Kurssi on tarkoitettu kaikille koirille yli 6 kk iästä alkaen.

Ilmoittautuminen kurssille oheisella ilmoittautumislomakkeella ja tiedustelut sähköpostitse tiedotteet@nuuskula.fi tai puhelimitse 040 517 6962/Tiina.

KOULUTTAJINA
Mika Älli
Pk-lajeista taustaa yli 10 vuotta – harrastan Ipoa, tokoa ja hajuntunnistusjälkiä kahden koirani kanssa. Kouluttaudun parhaillaan eläintenkouluttajaksi (AT).
Sari Somersalmi
Harrastan mm. palveluskoiralajeja yhden koirani kanssa. Kouluttaudun parhaillaan eläintenkouluttajaksi (AT).

Varaus

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Vieritä ylös