Päiväys ja aika
10.01.2021 klo 15.15 - 16.00

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Toko eli tottelevaisuuskoulutus on harrastus- ja kilpailulaji, jonka taitoja voidaan käyttää myös arjessa. Yhdessä tekeminen vahvistaa kontaktia ja aktivoi koiraa. Nuuskulan toko-alkeiskurssi on tarkoitettu koirille, joilla on jo vähän kokemusta yhdessä tekemisestä positiivisesti vahvistamalla sekä joitain arjen pohjataitoja. Ota yhteyttä, jos mietityttää onko tämä sopiva kurssi sinulle ja koirallesi.

Kurssilla vahvistetaan ohjaajan ja koiran välistä kontaktia ja koiran hallintaa. Opettelemme tokon alkeisliikkeitä kuten seuraamista, maahanmenoa, luoksetuloa, noutoesineen pitämistä ja estehyppyä. Koirakolle luodaan koiran ennakkotaitojen mukaan oma suunnitelma harjoituksiin kurssin aikana. Kurssille otetaan korkeintaan neljä koirakkoa.

Kurssi on Nuuskulan lämpimissä sisätiloissa viitenä peräkkäisenä sunnuntaina 10.1. – 7.2. kello 15.15 – 16. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Kurssin ohjaajana on eläintenkouluttaja (at) ja lajin harrastaja sekä arkitottelevaisuus-, agility-, kilpatottelevaisuus- ja rally-tokokoulutusohjaaja Sanna Laatikainen. Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962

Ilmoittautuminen

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Vieritä ylös