Päiväys ja aika
01.04.2020 klo 19.00 - 19.45

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Tokon alkeiskurssi on tarkoitettu koirille, joiden kanssa halutaan aloittaa TOKO-eli tottelevaisuuskoulutus. Toko on koiraharrastus- ja -urheilulaji, jossa voi halutessaan osallistua tottelevaisuuskokeeseen, jossa arvioidaan opetettuja liikkeitä. Nuuskulan tokon alkeiskurssi on 10 kk täyttäneille tai Nuuskulan Koirakansalaisen peruskoulun 2-3 -kurssit käyneille nuoremmillekin koirille.

Alkeiskurssilla kehittämme ohjaajan ja koiran välistä suhdetta aktivoinnin ja palkitsemisen kautta, positiivista koulutustapaa käyttäen. Opettelemme hallintaa ja tokon alkeita kuten seuraamista, maahanmenoa, luoksetuloa, noutoesineen pitämistä ja estehyppyä, koiran ennakkotaitojen mukaan. Jokaiselle koirakolle luodaan oma henkilökohtainen harjoitussuunnitelma kurssin aikana.

Ohjaajan tulee osallistua Nuuskulassa Kuinka koira oppii?-luennolle 2.4. kello 18.30. Lisää osallistumisesi luennolle ”Koiran tiedot”-laatikkoon. Merkitse siihen myös, jos olet (ja suunnilleen milloin) luennolle jo osallistunut. Luentohinta 18,- lisätään kurssihintaan.

Kurssin harjoitukset koiran kanssa on Nuuskulassa viitenä peräkkäisenä keskiviikkona 1. – 29.4. kello 19. Yhden kurssikerran kesto on 45 min. Kurssille otetaan enintään viisi koirakkoa ja koiralla on vain yksi ohjaaja.

Ilmoittautuminen kurssille oheisella ilmoittautumislomakkeella ja tiedustelut sähköpostitse tiedotteet@nuuskula.fi tai puhelimitse 040 517 6962/Tiina. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot

KOULUTTAJA
Mika Älli, eläintenkouluttaja (AT)
Pk-lajeista taustaa yli 10 vuotta – harrastan Ipoa, Tokoa ja hajuntunnistusjälkiä kahden koirani kanssa.

Ilmoittautuminen

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Vieritä ylös