Päiväys ja aika
10.01.2021 klo 14.15 - 15.00

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Rally-toko on nopeasti harrastajia löytänyt koiraharrastus. Se on hauska tapa aktivoida koiraa ja sitä voivat harrastaa kaikki koirat ja ihmiset kokoon tai ikään katsomatta! Lajiin on yhdistetty elementtejä eri koiraharrastuslajeista. Rally-tokoradalla koira seuraa ohjaajaa sivulla tehtäväkylttien luo, joiden mukaisesti koira pyydetään mm. istumaan, menemään maahan tai hyppäämään esteen yli. Kyltissä voidaan myös määrätä vauhtia ja suuntaa. Tärkeintä radalla on iloinen yhteistyö koiran ja ohjaajan välillä.

Kurssi on Nuuskulassa viitenä peräkkäisenä sunnuntaina 10.1. – 7.2. kello 14.15. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Nuuskulan rally-tokon alkeiskurssilla ennakkotaitona koiran tulee osata auttavasti vasemmalla sivulla seuraaminen sekä istuminen ja maahanmeno. Kurssimme tähtää koiran aktivointiin ja mukavaan yhdessäoloon, mutta antaa hyvän lähtökohdan kisakentillekin. Käytännön kurssikertoja on viisi (á 45 min) neljän koiran pienryhmässä 4 koirakkoa.

Kurssin ohjaajana on eläintenkouluttaja (at) ja lajin harrastaja sekä arkitottelevaisuus-, agility-, kilpatottelevaisuus- ja rally-tokokoulutusohjaaja Sanna Laatikainen. Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962

Ilmoittautuminen

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Vieritä ylös