Päiväys ja aika
09.09.2020 klo 19.30 - 20.45

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Nosework-alkeiskurssi on tarkoitettu koirakoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista. Nosework on hajuerotteluun keskittynyt harrastuslaji ja sopii monenlaisille tassuttelijoille. Koira oppii erottamaan etsittävän hajun muiden tuoksujen ja häiriöiden joukosta ja ilmaisemaan sen sijainnin ohjaajalleen. Nosework on erinomainen aktivointimenetelmä, jota voi harrastaa helposti myös kotona. Koirat harjoittelevat yksi kerrallaan, joten se sopii myös hieman ihmis- tai koira-aroille yksilöille – koirat odottavat vuoroaan ulkona/autossa. Lajin periaatteisiin kuuluu, että tekemisen täytyy olla mukavaa ja hauskaa sekä ihmisille että koirille. Treenien alussa käydään ensin ilman koiria treenialueet ja -ideat läpi. Pyrimme noudattamaan treeneissä turvavälejä.

Ennen kurssia suosittelemme lisäksi osallistumaan Noseworkin perusteet -nettiluennolle Heiluva Häntä koira- ja kissakoulun nettisivujen kautta (linkki). Luennon hinta on 20,- ja kuunteluaikaa haluamanasi ajankohtana on kuukausi.

Kurssi on sisätilassa Nuuskulassa
neljänä peräkkäisenä keskiviikkona 9. – 30.9.
RYHMÄ I klo 18.-19.15 *täynnä*
RYHMÄ II klo 19.30-
korkeintaan neljän koiran ryhmässä. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään kolme.

Kouluttajana on Nosework-ylituomari, eläintenkouluttaja (AT, YTM, CBATI) Miira Hellsten (Heiluva Häntä)
Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962

Ilmoittautuminen

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Vieritä ylös