Päiväys ja aika
22.03.2020 klo 10.00 - 16.00

Tapahtumapaikka
Nuuskula


lUENTO ON PERUTTU! ILMOITTAUTUNEILLE ON LÄHETETTY SÄHKÖPOSTI!

Biologi, tutkija, tietokirjailija Helena Telkänranta luennoi eläinten tunteista ja aisteista Nuuskulassa
sunnuntaina 22.3.2020 kello 10-16

Eläinten kognition eli mielen toiminnan tutkimus on edistynyt nopeasti viime vuosikymmeninä. Nykyään tutkijat löytävät vastauksia sellaisiinkin kysymyksiin, joiden aiemmin uskottiin jäävän ikuisiksi arvoituksiksi. Luennolla kerrotaan muun muassa, millä eläimillä nykytiedon valossa on kyky kokea perustunteita kuten iloa, surua ja pelkoa, mitkä eläimet ovat älykkäimpiä, miksi yksinkertaisetkin eläimet voivat oppia yllättävän monimutkaisia asioita ja millaisilla meille tuntemattomilla aisteilla eläimet kokevat maailmansa.

Helena Telkänranta on biologi ja moninkertaisesti palkittu tietokirjailija, joka erikoisalaa on eläinten mielen toimintaa valaisevan tutkimustiedon tuominen suuren yleisön ja eläinten kanssa työskentelevien ammattilaisten ulottuville. Hän on myös tutkinut eläinten käyttäytymistä ja kognitiota Helsingin yliopistossa ja Bristolin yliopistossa Britanniassa.

Ilmoittaudu 13.3. mennessä
oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. ”Koiran tiedot” -laatikon voi jättää tyhjäksi. Luentomaksu maksetaan laskulla, joka lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin lähempänä luentoajankohtaa. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.

Ilmoittautuminen

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Vieritä ylös