Päiväys ja aika
16.02.2022 klo 17.30 - 18.30

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Kuuden kerran kurssi lintukoirarotuisille 4-10 kuukauden ikäisille pennulle. Kurssilla opetellaan erilaisia perustaitoja, jota lintukoiran pentu ja sen ohjaaja tarvitsee, mm. istuminen ja paikoillaan olo, seuraaminen, kontakti, luovuttaminen, poimiminen, rauhoittuminen, luopuminen, palkitseminen sekä hallintaa leikkimällä. Pyrimme tekemään yhteistyöstä pennun kanssa mahdollisimman hauskaan ja palkitsevaa. Jo hyvin pienenkin pennun kanssa voidaan saada alkuun lintukoiraharrastuksessa tarvittavia käytöksiä. Kurssi sopii aloitteleville tai epävarmoille ohjaajillekin.

Kurssille otetaan korkeintaan viisi osallistujaa. Harjoituksia lämpimissä sisätiloissa Nuuskulassa (Mestarintie 27, Porvoo) koiran kanssa on kuutena peräkkäisenä keskiviikkona 16.2. – 23.3.2022 kello 17.30. Kurssikerran kesto riippuen (3-5) osallistujamäärästä 45 – 60 minuuttia ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Kouluttajana kurssilla on Ulla Ruistola, eläintenkouluttaja (at) ja käyttölinjaisten cockerspanielien kasvattaja (Kennel Ladysplit’s). Lisää tietoa Ullan taustasta löytyy Ullan kotisivuilta

Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Vieritä ylös