Kuinka koira oppii? -luento 27.2. - Nuuskula

Päiväys ja aika
27.02.2019 klo 18.15 - 20.30

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Luento koiran oppimisesta ja kuinka voimme k√§ytt√§√§ sit√§ hyv√§ksemme opettaessamme koiraa. L√§hes kaikki kurssimme alkavat ”Kuinka koira oppii?” ‚Äď luennolle ja se mainitaan kurssikuvauksessa. Poikkeuksena ovat Pentukurssi ja Koirahierontakurssi, joissa on omat luentonsa. Luennolta saatava tuhti teoriapaketti koiran oppimisesta sek√§ opettamisen lainalaisuuksista toimii pohjana k√§yt√§nn√∂n harjoituksiin. Termit, kuten vahvistetiheys, √§rsykekontrolli ja toiminnan aikaansaaminen, tulevat luennolla tutuiksi. N√§it√§ tietoja tarvitaan k√§yt√§nn√∂ss√§, kun positiivisen vahvistamisen keinoin opetamme koirille haluttuja k√§yt√∂ksi√§.

Luennolle tulee osallistua, jos se on kurssikuvauksessa mainittu. Hintaan se sisältyy Juniorikurssilla. Muiden kurssien osallistujat ilmoittautuvat erikseen luennolle. Myös pelkälle luennolle voi osallistua ja sen hinta hyvitetään, jos osallistuu Juniorikursseille puolen vuoden sisällä. Vuoden sisällä luennolle osallistuneiden ei tarvitse tulla toistamiseen mutta halutessaan voivat osallistua luennolle veloituksetta toisenkin kerran.

Luentoja järjestetään noin kerran kuukaudessa ja pelkälle luennollekin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ensisijalla ovat kuitenkin kursseille tulijat. Luennolla kahvitarjoilu, kesto reilut 2 tuntia sekä kysymyksiin varattu aika. luentohintaan sis. 24%alv.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella tai tiedotteet@nuuskula.fi. Lisätietoja myös Tiina 040 5176962 tai Heidi 040 5382003

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Vieritä ylös