Kuinka koira oppii?-luento 23.4. - Nuuskula

Päiväys ja aika
23.04.2019 klo 17.30 - 20.00

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Nuuskulan luento koiran oppimisesta on pohjana k√§yt√§nn√∂n harjoituksiin, kun opetamme koiraa. Kursseillemme osallistuvien ihmisten tulee osallistua Kuinka koira oppii? ‚Äď luennolle. Poikkeuksena ovat Pentu- ja Koirahierontakurssi, joissa on omat luentonsa. Luennolle tulee osallistua, jos se on kurssikuvauksessa mainittu. Hintaan se sis√§ltyy Juniori- ja agilityn alkeiskurssilla. Muiden kurssien osallistujat ilmoittautuvat erikseen luennolle ja sen hinta hyvitet√§√§n, jos osallistuu em. kurssille puolen vuoden sis√§ll√§. Luennon k√§yneiden ei tarvitse osallistua toistamiseen mutta halutessaan voivat osallistua luennolle veloituksetta useamminkin.

Luennolta saatava tuhti teoriapaketti koiran oppimisesta sekä opettamisen lainalaisuuksista toimii pohjana käytännön harjoituksiin. Termit, kuten vahvistetiheys, ärsykekontrolli ja toiminnan aikaansaaminen, tulevat luennolla tutuiksi. Näitä tietoja tarvitaan käytännössä, kun positiivisen vahvistamisen keinoin opetamme koirille haluttuja käytöksiä.

Luentoja järjestetään noin kerran kuukaudessa ja pelkälle luennollekin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ensisijalla ovat kursseille tulijat. Luennolla kahvitarjoilu, kesto reilut 2 tuntia sekä kysymyksiin varattu aika. luentohintaan sis. 24%alv.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella tai tiedotteet@nuuskula.fi. Lisätietoja myös Tiina 040 5176962 tai Heidi 040 5382003

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Vieritä ylös