”Pennulle arkitaitoja ja onnistumisia”
Koirakansalaisen peruskoulun 2. kurssi on tarkoitettu pennuille ja nuorille koirille iältään 6 – 12 kk. Kurssilla opetellaan tärkeitä käytännön taitoja ja arkitottelevaisuutta, jotka luovat pohjan tasapainoiseen yhteiselämään. Jos pentusi ei ole osallistunut Nuuskulan Pentukurssille, alkaa kurssisi Esitaidot-harjoituksilla 8.8. kello 17.30 (hinta 20,- lisätään kurssihintaan), jonka jälkeen peruskoulun 2. kurssi sisältää neljä kertaa käytännön harjoituksia (45 min).

Kurssin harjoitukset ovat Nuuskulassa kolmena tiistaina 13.8. klo 18, 20.8. klo 18 ja 27.8. klo 19 sekä perjantaina 6.9. klo 19.

Kurssille osallistuvat saavat käyttäjätunnuset Eläinkoulutuksen kattavaan pentumateriaaliin netissä. Materiaalista saat vankan tietopaketin, johon voi palata kurssin jälkeenkin.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Merkitse ”Koiran tiedot” -laatikkoon, jos osallistut 8.8. Esitaidot-kurssikerralle (pakollinen, jos Nuuskulan Pentukurssi on käymättä). Lisätietoja myös Tiina 040 517 6962 tai tiedotteet@nuuskula.fi.Varaus

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Vieritä ylös