Päiväys ja aika
11.03.2020 klo 18.00 - 20.00

Tapahtumapaikka
Nuuskula


”Meille on tullut pentu”
Koirakansalaisen peruskoulu 1 on pentukurssi ja se on tarkoitettu noin 9 viikon – 5 kuukauden ikäisille koirille. Kurssi sisältää neljä kertaa, joista ensimmäinen on luento (kesto 2 tuntia) ja sen jälkeen kolme kertaa käytännön harjoituksia (45 min) pennun kanssa. Luennolla käydään läpi koiranpennun kehitysvaiheita ja kuinka ne vaikuttavat mm. sen oppimiseen. Luennolle ei oteta koiria mukaan. Luento yhdelle sisältyy hintaan, lisähenkilöt 15,- (lisää lisähenkilönkin tieto ”Koiran tiedot”-laatikkoon). Kurssilla opetellaan tärkeitä käytännön taitoja, jotka ovat pohjana tuleville koulutuksille ja tasapainoiseen koiranelämään.
Kurssi alkaa luennolla keskiviikkona 11.3. kello 18 (kesto n 2 tuntia)
Kolme harjoituskertaa pennun kanssa on Nuuskulassa: perjantaina 20.3., torstaina 26.3. ja tiistaina 31.3. aina kello 17.30

Lisäksi kurssilaiset saavat yhteistyökumppanimme Eläinkoulutuksen kattavan nettimateriaalin. Materiaalista saat vankan tietopaketin, johon voi palata kurssin jälkeenkin.

Ilmoittautuminen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella, ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja myös Tiina 040 517 6962 tai tiedotteet@nuuskula.fi.


Îlot

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Vieritä ylös