Koirahierontakurssi - Nuuskula

Päiväys ja aika
12.10.2019 klo 10.00 - 14.00

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Koirahierontaa kotikäyttöön

Hierontakurssi koostuu luento-osuudesta ja käytännön harjoituskerrasta pienryhmässä. Käytännön harjoitusten kautta opitaan hierontakäsittely, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti, ja josta muodostuu säännöllisenä yksi koiran hyvinvoinnin peruspilareista. Kurssin ohjaaja on ammattitutkinnot suorittanut koirahieroja ja eläintenkouluttaja Tiina Korhonen, jolla on 15 vuoden kokemus koirahierojayrittäjänä.

Neljän tunnin kurssi on lauantaina 12.10. kello 10 ja se alkaa luennolla, jonka kesto on n. 1,5 tuntia. Jos koira pystyy rauhoittumaan kurssipaikalla Nuuskulassa, voi sen ottaa luennolle mukaan. Tarvittaessa koira voi olla häkissä tai näköesteen takana tai jos sää sallii myös autossa.  Koira voidaan myös tuoda käytännön harjoituksiin, jotka aloitetaan viimeistään kello 12. Käytännön harjoituksiin varataan aikaa pari tuntia. Kurssi sopii kaikille koirille paitsi jos koiralla on juoksuaika, epilepsia, vakava sydänvika, ihosairaus tai muu tulehdussairaus.

Kurssille voi osallistua myös kuunteluoppilaana ilman koiraa. Tuolloin hinta on 35,-. Käytännön harjoitukset voi luennon jälkeen sopia myös yksityisesti, tällöin kuunteluoppilaan hintaan lisätään 55,-. Yksityisohjaus sopii erityisesti koirille, joiden on hankala rauhoittua vieraassa paikassa tai toisten koirien läsnä ollessa. Voit myös koota oman ryhmäsi Рota yhteyttä!

Vahvistus tulee kurssihinnalla. Jos osallistut kuunteluoppilaana, kirjoita se ”Koiran tiedot”-laatikkoon, niin hinta m√§√§r√§ytyy sen mukaan. Paikat t√§ytet√§√§n ilmoittautumisj√§rjestyksess√§. Ilmoittaudu kurssille t√§ytt√§m√§ll√§ alla olevat tiedot. Huomaa, ett√§ samalla hyv√§ksyt peruutusehdot. Lis√§tietoja saat s√§hk√∂postitse tiedotteet@nuuskula.fi tai puhelimitse 040 517 6962/Tiina.

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Vieritä ylös