Päiväys ja aika
29.02.2020 klo 10.00 - 14.00

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Hierontakurssi koostuu luento-osuudesta ja käytännön harjoituskerrasta pienryhmässä. Luennolle tullaan ilman koiraa tai jos se osaa odottaa rauhassa häkissä tai aloillaan, voi koiran ottaa mukaan. Käytännön harjoitusten kautta opitaan hierontakäsittely, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti, ja josta muodostuu säännöllisenä yksi koiran hyvinvoinnin peruspilareista. Kurssin ohjaaja on ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja, Tiina Korhonen, jolla on 15 vuoden kokemus koirahierojayrittäjänä ja kouluttajana.

Kurssi alkaa luennolla lauantaina 29.2. kello 10
Käytännön harjoitus aloitetaan luennon jälkeen n. kello 12.

Kurssi on myös mahdollista suorittaa yhteisluennon ja kuunteluoppilaana osallistumisen jälkeen yksityisesti joko koiran kotona tai Nuuskulassa. Tämä sopii erityisesti koirille, joiden on hankala rauhoittua vieraassa paikassa tai toisten koirien läsnä ollessa. Tällöin hinta on 90,- (matkakulut yli 10 km etäisyydellä Nuuskulasta 0,50€/km). Voit myös koota oman ryhmäsi – kysy tarjousta vähintään kolmelle koiralle!

Kurssille voi osallistua myös kuunteluoppilaana, hinta on 40,-. Jos ilmoittaudut kuunteluoppilaaksi, merkitse se ”Koiran tiedot”-laatikkoon. Ilmoittautuminen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella, ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja myös Tiina 040 517 6962 tai tiedotteet@nuuskula.fi.

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Vieritä ylös