Hierontakurssi koostuu luento-osuudesta ja käytännön harjoituskerrasta pienryhmässä. Luennolle tullaan ilman koiraa. Käytännön harjoitusten kautta opitaan hierontakäsittely, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti, ja josta muodostuu säännöllisenä yksi koiran hyvinvoinnin peruspilareista. Kurssin ohjaaja on ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja, Tiina Korhonen, jolla on yli 10 vuoden kokemus koirahierojayrittäjänä.

Kurssi alkaa luennolla (kesto n 2 tuntia, kahvitarjoilu) ja jatkuu saman tien käytännön harjoituksilla 3-5 koiran pienryhmässä:
Sunnuntaina 27.11. Kello 10 – 15.

Kurssi on myös mahdollista suorittaa yhteisluennon jälkeen yksityisesti joko koiran kotona tai Nuuskulassa. Tämä sopii erityisesti koirille, joiden on hankala rauhoittua vieraassa paikassa tai toisten koirien läsnä ollessa. Tällöin hinta on 95,- (+ mahd.matkakulut). Voit myös koota oman ryhmäsi – kysy tarjousta!

Kurssin luennolle voi osallistua 15,- eurolla. Jos ilmoittaudut ainoastaan luennolle, kirjoita koiran tieto-osioon myös: ”vain luento”. Lisätietoja Tiinalta 0405176962 tai tiedotteet@nuuskula.fi. Ilmottautuminen alla olevalla lomakkeella

Varaus

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Vieritä ylös