Koirahierontaa kotikäyttöön - Nuuskula

Päiväys ja aika
31.10.2021 klo 10.00 - 14.00

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Hierontakurssi koostuu luento-osuudesta ja käytännön harjoituskerrasta pienryhmässä. Luennolla käydään läpi teoriaa mm. kivun tunnistamisesta ja hierontaotteista käytännön harjoituksia varten. Koiran tulee luennon ajaksi osata asettua häkkiin tai näköesteen taakse tai se voidaan tuoda Nuuskulaan luennon päätyttyä. Käytännön harjoitusten kautta opitaan hierontakäsittely, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti, ja josta muodostuu säännöllisenä yksi koiran hyvinvoinnin peruspilareista. Kurssin ohjaaja on ammattitutkinnot suorittanut koirahieroja ja eläintenkouluttaja Tiina Korhonen, jolla on yli 15 vuoden kokemus koirahierojayrittäjänä.

Kurssi alkaa luennolla sunnuntaina 31.10. kello 10 (kesto n 1,5 tuntia)
Käytännön harjoitus on 3-5 koiran pienryhmässä n. kello 11.45 – kork. kello 14. asti

Kurssille voi osallistua kuunteluoppilaana, jolloin hinta on 45,-. Kuunteluoppilas jää luennon jälkeen ilman koiraa seuraamaan käytännön harjoituksia ja voi lisäksi tilata kurssin jälkeen noin tunnin mittaisen yksityisohjauksen joko Nuuskulassa tai koiran kotona (lisätään matkakulut 0,50€/km). Tämä sopii erityisesti koirille, joiden on hankala rauhoittua vieraassa paikassa ja/tai toisten koirien läsnä ollessa. Tällöin hinta on 90,- euroa. Voit myös koota oman ryhmäsi – kysy tarjousta!

Jos ilmoittaudut kuunteluoppilaana, mainitse se ”Koiran tiedot”-osiossa. Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.

Ilmoittautuminen

70.00 €


Vieritä ylös