Juniorikoiran arkitottelevaisuus - Koirakansalaisen peruskoulu 3 - Nuuskula

Päiväys ja aika
07.02.2020 klo 18.00 - 20.00

Tapahtumapaikka
Nuuskula


**Jos hiihtolomareissu osuu kurssille, järjestetään halukkaille korvauskerta! Ilmoita tästä varauksen yhteydessä.**

”Junnulle arkitottelevaisuutta ja harrastuksia”
Koirakansalaisen peruskoulun 2. ja 3. kurssit on tarkoitettu koirille 6 kuukautta täyttäneille koirille. Nämä 2. ja 3. kurssit voidaan käydä missä järjestyksessä ne parhaiten omaan aikatauluusi sopii, sillä ne täydentävät toisiaan. Kursseille 2 ja 3 voi osallistua vaikka yhtä aikaa. Kursseilla opetellaan tärkeitä käytännön taitoja ja arkitottelevaisuutta, jotka luovat pohjan tasapainoiseen yhteiselämään koiran kanssa arjessa ja harrastuksissa. Koirakansalaisen peruskoulu 2 ja 3 ovat jatkoa pikkupentujen kurssille (Koirakansalaisen peruskoulu 1).

Kurssi alkaa luennolla ”Kuinka koira oppii?” 7.2.19 kello 18 – n. 20. Luento yhdelle sisältyy kurssihintaan, lisähenkilön osallistumismaksu on 15,-. Ilmoita lisähenkilöstä ”Koiran tiedot”-laatikossa. Jos olet osallistunut luennolle aiemmin, merkitse ilmoittautuessasi myös se (ja suunnilleen milloin), ja näin kurssihinnasta voidaan vähentää luentomaksun osuus. Luennon jälkeen Koirakansalaisen peruskoulun 2. tai 3. kurssi sisältää neljä kertaa käytännön harjoituksia (45 min).

Koirakansalaisen peruskoulu 3 -kurssin harjoitukset koiran kanssa ovat Nuuskulassa neljänä peräkkäisenä torstaina 13.2. – 5.3. kello 18. Tälle kurssille osallistuvat saavat lisäksi käyttäjätunnukset Eläinkoulutuksen kattavaan pentumateriaaliin netissä. Materiaalista saat vankan tietopaketin, johon voi palata kurssin jälkeenkin.

Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Merkitse ”Koiran tiedot” -laatikkoon, jos olet osallistunut ”Kuinka koira oppii?”-luennolle aikaisemmin tai osallistujia luennolle on useampi. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962 tai Katilta 040 5010157.Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Vieritä ylös