”Kesäksi rantakuntoon”
Dobossa yhdistyvät liikunta, yhdessä tekeminen ja aivojumppa. Tämän hauskan tekemisen myötä pääsette koirasi kanssa kehittämään lihaskuntoa, tasapainoa ja kehonhallintaa sen lisäksi, että pääsette käyttämään hoksottimianne. Dobossa käytetään apuvälineitä soikeita jumppapalloja ja tasapainotyynyjä, ja jossa yhdistyvät tehokas harjoittelu ja mukava yhdessä tekeminen. Harjoitukset parantavat keskittymiskykyä ja lisäävät koiran ja sinun välistä suhdetta. Dobon liikkeillä ja tasapainoilulla aktivoidaan syviä lihaksia, mikä tukee selkärankaa ja ylläpitää asentoa. Samalla se parantaa koirasi ja sinun keskittymiskykyä, tasapainoa sekä vahvistaa sinun ja koirasi välistä suhdetta. Kehon vahva syvätuki antaa liikettä tuottavien lihasten levätä ja mahdollistaa sulavan liikkumisen ja nopeat suunnanvaihdot epätasaisessa maastossa.

Kurssi on neljänä peräkkäisenä torstaina 25.4. – 16.5. kello 17.30-18.15. Ennen kurssia tulee olla osallistunut Kuinka koira oppii?-luennolle (hinta 15,-) 23.4. Varaa paikka erikseen, jos et ole luennolle vielä osallistunut.

Kurssipaikkana on Nuuskulan lämmin sisätila, jossa on matto hyvän pidon takaamiseksi. Kurssin ohjaajana on eläintenkouluttajat (AT) Kati Rossi ja Tiina Korhonen.

Laji sopiikin siis lähtökohtaisesti kaikille terveille koirille ja ihmisille, jotka haluavat opetella aktiivista yhdessäoloa dobon avulla. Hankkimalla omat harjoitusvälineet, voi harjoituksia jatkaa kotonakin. Kurssilla harjoitukset tehdään kaikkien oman tason mukaan. Dobo-kurssin voi maksaa Smartum-liikuntasetelillä tai ePassi sporttimaksulla, merkitse tämä ilmoittautuessasi Koiran tiedot -laatikkoon.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella. Lisätietoja myös Tiina 040 5176962 tai tiedotteet@nuuskula.fi.


Varaus

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Vieritä ylös