Dobossa yhdistyvät liikunta, yhdessä tekeminen ja aivojumppa. Tämän hauskan tekemisen myötä pääsette koirasi kanssa kehittämään lihaskuntoa, tasapainoa ja kehonhallintaa sen lisäksi, että pääsette käyttämään hoksottimianne. Dobossa yhdistyvät tehokas, mutta rauhallinen harjoittelu ja mukava yhdessä tekeminen.

Harjoitukset parantavat keskittymiskykyä ja lisäävät koiran ja sinun välistä suhdetta. Hitailla liikkeillä ja tasapainoilulla aktivoidaan syviä lihaksia, mikä tukee selkärankaa ja ylläpitää asentoa. Vahva syvätuki antaa liikettä tuottavien lihasten levätä ja mahdollistaa sulavan liikkumisen ja nopeat suunnanvaihdot epätasaisessa maastossa. Harjoittelu parantaa keskittymiskykyä ja lisää tasapainoa tasapainoa sekä vahvistaa sinun ja koirasi välistä suhdetta.

Kurssi on neljänä peräkkäisenä maanantaina 12.8. – 2.9. kello 17.30 – 18.15.
Kurssipaikkana on Nuuskulan lämmin sisätila, jossa on matto hyvän pidon takaamiseksi.

Laji sopiikin siis lähtökohtaisesti kaikille terveille koirille ja ihmisille, jotka haluavat opetella aktiivista yhdessäoloa dobon avulla. Nuuskulasta voit hankkia myös omat harjoitusvälineet ja näin harjoitukset jatkuvat kotonakin. Kurssilla harjoitukset tehdään kaikkien oman tason mukaan. Dobokurssin voi maksaa Smartum-liikuntasetelillä sekä ePassilla – jos käytät näitä, merkitse se ”Koiran tiedot”-laatikossa.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja myös Tiina 040 517 6962 tai tiedotteet@nuuskula.fi.

Varaus

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Vieritä ylös