Päiväys ja aika
14.01.2022 klo 17.30 - 18.15

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Koiran peruskoulutus lisää sen hyvinvointia ja on hyväksi koiran kanssa eläville ihmisille ja ympäristölle. Suurin osa koirista elää ympäristössä, jossa on liikennettä, ihmisiä ja muita ärsykkeitä, joihin ihminen haluaa koiran suhtautuvan rennosti ja rauhallisesti. Harjoittelemalla koira oppii erilaisia arkitilanteita varten haluttuja käytöstapoja. Koiranomistaja voi mitata koiransa yhteiskuntataitoja osallistumalla Palveluskoiraliiton käyttäytymiskokeeseen. Kokeeseen saavat osallistua kaikki koirat, myös rekisteröimättömät. Vain koulutustunnuksen (BH) kokeesta saavuttaneet koirat saavat osallistua myöhemmin palvelus- ja pelastuskoirakokeisiin.

BH-tottiksen alkeiskurssilla opetellaan käyttäytymiskokeen eri osia kuten seuraamista ja sen rakentamista pienistä paloista pidemmiksi sarjoiksi, paikallaoloa ja siihen kestoa sekä luoksetuloa. Kurssilla opetellaan myös liikkeestä istumista sekä maahanmenoa. Sään ja aikataulun salliessa voidaan sopia jokin osa harjoituksista kaupunkiympäristössä.

BH-kurssi on yli 8 kk ikäisille koirille ilman yläikärajaa ja harjoituksia on koiran kanssa pienryhmässä (korkeintaan neljä koiraa)

viisi kertaa perjantaisin: 14.1. – 11.2. kello 17.30. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kurssin ohjaajana on Minna Lindström, eläintenkouluttajan ammattitutkintoa suorittava pitkänlinjan pelastuskoiraharrastaja ja kasvattaja.

Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.


Ilmoittautuminen

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Vieritä ylös