AVOIMET OVET - mm. 2 ilmaisluentoa ja tuote-esittely - Nuuskula

Päiväys ja aika
17.11.2019 klo 10.00 - 13.00

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Nuuskulassa vietetään avoimien ovien päivää glögin kera sunnuntaina 17.11. kello 10-13.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Nuuskulan toimintaan ja kouluttajiin ja tekemään koiraihmisen joululahjaostoksia hyllystämme tai lahjakorttien muodossa. Lahjakortin voit valita sopivan summan tai kurssin, koulutuksen, koirahieronnan, akupunktion tai vesijuoksun mukaan.
Lisäksi pääset osallistumaan kahdelle kiinnostavalle yleisöluennolle:

1. Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry –yhdistyksen tiedotusvastaava Manna Parvinen pitää kaksi puolen tunnin yleisöluentoa kello 10. ja 11.30. Yhdistyksen tarkoitus on kehittää koira-avusteista työtä sosiaali-, terveys- ja kasvatusalalla. Koira-avusteisessa työtavassa koulutetun koiran avulla tuetaan ja edistetään ihmisen fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia ja oppimista. Työ on tavoitteellista ja se edellyttää tekijältään alan ammattia. Tule kuulemaan kokemuksista koirasta työparina koulussa.

2. Toinen luento / avoin keskustelutilaisuus klassisen homeopaatin, Jaana Kolehmaisen (vitalvision.fi) johdolla kello 11 ja 12.30 erilaisista hoitomuodoista. Tilaisuuden kesto on noin puoli tuntia. Kuinka voit ylläpitää niin koti- kuin harrastuskoirankin kokonaisvaltaista hyvinvointia? Ovatko sinulle tuttuja hoitomuotoja osteopatia, akupunktio, homeopatia tai kukkaterapia? Saamme selvyyden, mitä ne ovat ja millaisissa tilanteissa näitä käytetään eri tavoin.

Lisäksi pääset tutustumaan innovatiiviseen englantilaiseen YORA-koiranruokaan, jonka raaka-aineena on mustasotilaskärpäsen toukka. Proteiinipitoiset toukat ruokitaan luomutilojen ylijäämäkasviksilla. Niiden kasvatukseen ei tarvita antibiootteja, kasvuhormoneja tai muita lääkkeitä. Yora on helposti sulavaa ja sopii näin koiran lyhyelle ruoansulatuskanavalle ja hitaasti imeytyvät hiilihydraatit takaavat aktiivisellekin koiralle pitkäkestoisen energian saannin. Valmistajalle ympäristövastuullisuus on tärkeää. Toukkien kasvatukseen tarvitaan vähemmän maata, vettä ja näin kasvihuonepäästöjä on vähemmän kuin perinteisessä karjankasvatuksessa. Yora-ruokasäkit ovat biohajoavia ja kompostoitavia ja kuljetusten hiilijalanjälki on kompensoitu. https://shop.yorapetfoods.com/

Paikalla glögitarjoilu ja arvontoja

TERVETULOA SUNNUNTAINA 17.11. KELLO 10 – 13 NUUSKULAAN

Vieritä ylös