Päiväys ja aika
13.01.2020 klo 19.30 - 20.15

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Tule tutustumaan agilityyn!

Kurssi on tarkoitettu 6 kk täyttäneille koirille.
Kurssilla harjoitellaan agilityn perustaitoja temppujen ja leikin avulla. Tutustutaan agilityn erilaisiin esteisiin kuten hyppyyn ja putkeen sekä harjoitellaan erilaisia ohjaustekniikoita. Kurssin aikana koiran ja ohjaajan välinen kontakti vahvistuu, pennun itseluottamus kehittyy ja kehonhallinta kasvaa.

Ennen kurssia tulee käydä ”Kuinka koira oppii?” luento, esim. 9.1. kello 18. Luennon hinta yhdelle on 15,- ja lisähenkilön osallistumismaksu on 18,-. Luennolle ilmoittaudutaan erikseen.

Kurssi on lämpimässä sisätilassa
Nuuskulassa (Mestarintie 27, Porvoo) neljänä peräkkäisenä maanantaina 13.1 – 3.2. klo 19:30-20:15. Oikeus muutoksiin pidätetään. Maksuksi käyvät myös Smartum liikuntasetelit sekä ePassin sporttipassi – ilmoita näistä käyttäessäsi ”Koiran tiedot”-laatikossa.

Kurssin ohjaajana toimii Kati Rossi agilityn SM-tason kilpaurheilija ja eläintenkouluttaja (AT). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, täytä alla oleva ilmoittautumislomake. Samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Kati p. 040 5010157

Ilmoittautuminen

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Vieritä ylös