Agilityn alkeet 12.5. *täynnä* - Nuuskula

Päiväys ja aika
12.05.2021 klo 19.00 - 19.45

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Tule tutustumaan agilityyn!

Kurssi on tarkoitettu 6 kk täyttäneille koirille ilman yläikärajaa. Kurssilla harjoitellaan agilityn perustaitoja temppujen ja leikin avulla. Tutustutaan agilityn erilaisiin esteisiin kuten hyppyyn ja putkeen sekä harjoitellaan erilaisia ohjaustekniikoita. Kurssin aikana koiran ja ohjaajan välinen kontakti vahvistuu, koiran itseluottamus kehittyy ja kehonhallinta kasvaa.

Kurssi on lämpimässä sisätilassa Nuuskulassa (Mestarintie 27, Porvoo) viitenä peräkkäisenä keskiviikkona 12.5. – 9.6. klo 19. Oikeus muutoksiin pidätetään. Maksuksi käyvät myös Smartum, Edenred sekä ePassi -liikuntaraha/setelit – ilmoita näistä käyttäessäsi ”Koiran tiedot”-laatikossa ja valitse maksutavaksi lasku. Kurssi on korkeintaan neljän koiran ryhmässä.

Kurssin ohjaajana Sanna Laatikainen, agilityn apuvalmentaja ja eläintenkouluttaja (AT). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, täytä alla oleva ilmoittautumislomake. Samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Tiinalta p. 040 5176962

Ilmoittautuminen

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Vieritä ylös