Nosework-treenit harrastajille 4.11. - vieraileva kouluttaja - Nuuskula

Päiväys ja aika
04.11.2020 klo 19.30 - 21.00

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Nosework-ylituomari ja eläintenkouluttaja (AT, YTM, CBATI) Miira Hellstenin yksittäiset teematreenit Nuuskulassa (Mestarintie 27, Porvoo) keskiviikkona 4.11. kello 18 täynnä, kello 19.30 *tilaa*. Treenit on tarkoitettu möllitasoisista kolmosluokan kisaajiin, kunhan osallistuja osaa ainakin Noseworkin alkeet eli sopii Miiran alkeiskurssin käyneille myös.

Treeniaika on koirien määrästä (max 5) riippuen n. 1 tunti 30 min. sisältäen etsintäalueisiin tutustumisen ja ohjeistuksen koko ryhmälle treenien alussa. Harjoitukset tehdään aina yksi koira kerrallaan. Ryhmiä on mahdollisuus tehdä toinen ryhmä alkaen n. klo 19.30, jos tämä klo 18 täyttyy. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittaudu treeneihin täyttämällä alla olevaan lomakkeeseen tiedot. Kirjoitathan lisäksi mahdollisimman laajasti ilmoittautumisen yhteydessä ”Koiran tiedot”-laatikkoon pyydettyjen tietojen lisäksi osaamistasostanne, jotta Miira osaa räätälöidä teille ja ryhmälle mahdollisimman sopivat treenit. Jos mietit osaamistasoanne, ota yhteyttä Miiraan miira@heiluvahanta.fi. Jos siirryt suoraan alkeiskurssilta, ei tietoja tarvita. Treeneihin ei voi osallistua sairaana (koira tai ohjaaja) tai jos koiralla on juoksuaika. Infokirje ja lasku lähetetään sähköpostilla. Lisätietoja käytännön järjestelyistä saat tiedotteet@nuuskula.fi. Ilmoittautuminen on sitova.

Jos ilmoittaudut samalla kerralla useampaan syksyn treeniin (maksu yhdellä laskulla), on hinta yhdelta harjoitukselta 29,-. Syksyn muut teematreenit löytyvät kurssilistalta aikajärjestyksessä. Voit ilmoittautua useammalle harjoituskerralle yhdellä lomakkeen täytöllä lisäämällä muut harjoituspäivämäärät ”Koiran tiedot”-laatikossa. Vahvistus tulee tällä 34,- hinnalla, oikea hinta laskulla.

Mahdollisuuksien mukaan treenaajat auttavat toisiaan (jos epidemiatilanne sallii) mm. kuvaamaan kullekin koiralle treenistään videon kotiopiskelua varten ja tällöin perustamme whatsup-ryhmän, jossa jaamme treenaajien kesken treenivideot, jotta opiskelu voi jatkua videoita katsomalla ja kommentoimalla positiivisessa hengessä. Jos osallistuja ei halua jakaa videotaan tai osallistua whatsupiin, tämä tottakai huomioidaan.

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Vieritä ylös